Going in the mist…….

Gisteren was er een verandering in mij. Ik liep al alle dagen, maar ik kwam savonds elke keer dezelfde mensen tegen die zeg maar een beetje bepalend zijn. Na wat ik verteld had van de race voor een bed in de pelgrimsgemeenschap, heb ik besloten om mijn eigen ding te doen!

Na het grappige militaire regime van de herberg had ik er genoeg van en zocht een hotel op. Super-de-luxe met stortdouche, zwembad, en een fatsoenlijk bed. Ik kan je vertellen…….. na 10 dagen is dat wel erg lekker.

Vanmorgen had ik ook echt geen zin om zo vroeg weer op te staan! Dat bed lag zo lekker!!! Maar ik moest best ver vandaag dus om 7.30 uur was ik weer op de camino.

In Nederland kennen we de zeemist, maar mensen uit bv Israël hebben dit fenomeen nooit gezien. Je loopt in de mist en een paar honderd meter van de kust is het onbewolkt.

Ik besloot na 10 km een andere richting te lopen, meer in het berggebied. Een stuk zwaarder maar wel mooi,

Voor vandaag had ik een leuk hostel geboekt dus ik deed niet mee aan de race voor een bed!

Na 31 km lopen kwam ik aan in Caminha, een leuk klein stadje met een drukke dorpskern. Waar ook mijn hostel was. Wat ik als eerste deed was mijn rugzak van mijn lijf en lekker met mijn voeten omhoog genieten van een glas wijn.

Moegen ga ik de Spaanse grens over met een lokaal vissersbootje. De rivier is de grens. En vervolg ik mijn route langs de kust. Voor ni heb ik een lekker bedje, met 10 personen en twee zeer harde snurkers….?

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: