GR131 Lanzarote Etappe 3
Etappe 3 Lanzarote GR131 Teguise San Bartolome-4

Er is er een jarig hoerá hoerá…..

En toen was er een feestje op onze derde wandeldag. Onze René is 55 jaar geworden. En dat begon al meteen bij het ontbijt. De taartjes kwamen de hele dag voorbij…. Wat een bofkont is hij om met een stel dames zijn verjaardag te mogen vieren. Dat maakt hij nooit meer mee..haha!

Maar er was nog wat te lopen vandaag. Dag 3 van Teguise naar San Bartolomé stond op het programma. Een weinig spectaculaire tocht, door het midden van Lanzarote. Merendeels landbouw en weidse uitzichten. Saai? Nee totaal niet saai. De weg liep van landbouw naar de eerste druivenvelden. Dat belooft wat voor de volgende tocht!

Al zingend en kletsend wandelden we naar San Bartolomé. Lekker een korte tocht vandaag, waardoor we vroeg terug waren en lekker met een drankje aan het zwembad konden liggen. Tot onze verbazing kregen Astrid en ik de bungalow van de accommodatie aangeboden. “Echt waar?” Ja echt waar….. even uit de camper, een echte grote douche, grote keuken, grote woonkamer en een groot bed! En onze camper lieten we even lekker alleen tussen de druiven staan! En natuurlijk hebben we in de avond even het feestje van René voortgezet.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

4 reacties op “GR131 Lanzarote Etappe 3”

  1. Dat klinkt als een super fijne dag en gezellige groep Jeanne en Astrid! Geniet er nog van, deze week, en heel leuk om jullie ervaringen op Lanzarote te lezen

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: