GR131 Lanzarote Etappe 4
Rustdag GR131 Lanzarote-6

Weliswaar is dit de vierde etappe waar een blog over wordt geschreven. maar er was ook een rustdag! En wat heeft iedereen genoten van een dagje niks. Lekker opstaan, boekje lezen of alles van social media bijwerken, of er werd gekozen voor een massage. Alles kon! In de namiddag was er een wijnproeverij geregeld waar we met enige tegenzin wandelend aangekomen zijn! Tussen de druivenvelden door zijn we bij de Bodega aangekomen, en kregen we een rondleiding. Ik vertel je…..onze groep wilde alleen maar proeven om daarna weer zo snel mogelijk terug te keren in ons knusse hotelletje.

Maar vandaag was toch echt het serieuze werk aan de beurt. De koningsetappe stond op ons programma. De aantal kilometers waren niet mis vandaag. San bartolomé naar Yaiza, 22 kilometer op en af……

Maar wat een mooie etappe vandaag! Over de vulkanen naar La Asomada richting La Geria. Het gebied van de poffertjespannen die gevuld zijn met druivenstruiken. De hitte maakte het vandaag iets moeilijker dan andere dagen, maar voor niemand was het te veel! We huppelden zelf door de velden, alsof het nog niet ver genoeg was!

vandaag was ook onze overgangsdag van onze accommodatie, en dat was wennen! Even moesten we allemaal schakelen van ons verblijf in La Florida en waar we nu zijn. Ook mooi maar helemaal anders! En omdat het zondag is, zijn veel dingen dicht. Morgen is het alweer de laatste wandeldag. Heel apart dat je een soort van familie bent en de gedachte dat ze dinsdag weer weg gaan!  Maar voor het zover is gaan we nog genieten van morgen, en natuurlijk wat foto’s van vandaag!

 

Denk je….Goh dat zou ik ook wel eens willen doen dan kan je voor de volgende reizen inschrijven:

  • Fuerteventura 8 september 2022
  • Lanzarote 18 oktober 2022
  • Tenerife/La Gomera 8 november 2022

Je kan deze reizen op onze site vinden: https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: