GR131 Lanzarote Etappe 5
Etappe 5 GR131 Lanzarote-16

Tot slot, de laatste etappe van deze groepsreis! En wat voor eentje!
Wie ooit de GR131 heeft gelopen op Lanzarote, weet dat de laatste etappe redelijk saai en vlak is. Wij hebben een alternatieve route gelopen, en wel over de 2 na hoogste berg van 608 mt.  Atalaya de Femes. Spectaculaire wandeling met pittige klimmetjes. We waren allemaal wat vermoeid waardoor deze etappe toch zwaar werd.

Femes is het oudste gedeelte van Lanzarote, waardoor het landschap wel wat weg heeft van Fuerteventura. 
Het was warm, er stond geen wind, de meesten onder ons hebben uitslag op de onderbenen. Maar we liepen allemaal zonder te mokken door tot het einde, Playa Blanca! Er leek geen einde aan te komen maar wat was iedereen blij om daar uiteindelijk aan te komen bij het bord van de GR131.

Na ieders ontlading was er tijd voor ontspanning. Heerlijk douchen en met zun allen naar El Golfo. Lekker eten aan met een mooie zonsondergang. 
Wat hebben we weer een ontzettend leuke groep gehad. En wat is het weer raar om na een intensieve week weer afscheid te moeten nemen! We gaan nog een paar dagen even alles laten bezinken tot Astrid Zondag het vliegtuig weer naar huis neemt.

Denk je….Goh dat zou ik ook wel eens willen doen dan kan je voor de volgende reizen inschrijven:

  • Fuerteventura 8 september 2022
  • Lanzarote 18 oktober 2022
  • Tenerife/La Gomera 8 november 2022
  • Gran Canaria maart 2023

Je kan deze reizen op onze site vinden: https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

2 reacties op “GR131 Lanzarote Etappe 5”

  1. Jammer dat de reis alweer is afgelopen…. en de blogs dus ook. Dank voor de fijne verhalen en foto’s, op naar de volgende tocht.

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: