GR131 Lanzarote gaat van start
Lanzarote GR131

Na Fuerteventura is Lanzarote nu aan de beurt.

 Heb je altijd al eens een trektocht willen doen, maar nooit gedaan? Volg ons aankomende week met onze blog, waar we een dagelijks verslag gaan maken van deze trektocht. 
De GR131 op Lanzarote

Zoals je hierboven ziet lopen we midden over het eiland. We gaan hier vijf dagen over doen. Omdat we met een kleine dagrugzak lopen en de bagage vervoert wordt kunnen we lekker genieten van de omgeving, zonder zware rugzak.

We gaan verblijven in kleinschalige accommodaties, sommige met zwembad. Het meest mooie is een klein leuk hotelletje tussen de druivenvelden.
We gaan iets leren over Cesar Manrique en we leren over de wijn van Lanzarote, met de typische poffertjesvormen in de lavavelden.

Aankomende dinsdag 3 mei komt ons groepje aan op Lanzarote, en worden naar het startpunt Orzola gebracht waar we de volgende dag van start zullen gaan.

Denk je….Goh dat zou ik ook wel eens willen doen dan kan je voor de volgende reizen inschrijven:

  • Fuerteventura 2 september 2022
  • Lanzarote 18 oktober 2022
  • Tenerife/La Gomera najaar 2022

Je kan deze reizen op onze site vinden: https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl

Wij wensen jullie aankomende week veel leesplezier !

 

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

5 reacties op “GR131 Lanzarote gaat van start”

  1. Hoi Jeanne & Astrid, leuk dat jullie de volgende stap zetten, dit keer op Lanzarote! Ik wens jullie en jullie “crowd” een veilige, interessante en aangename week! Saludos en “hasta la vista”!

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: