Gran Canaria 8-Daagse Reis ( 10% vroegboekkorting)

Gran CanariaWandelenCanarischeEilanden07

Gran Canaria, is het derde eiland. Officieel valt dit eiland niet onder de GR-131 route. Om een onverklaarbare reden zijn op dit eiland zelfstandig routes uitgestippeld met hun eigen markeringen. Hoewel Gran Canaria vanwege haar diversiteit, eigenlijk het beste eiland voor de GR-131 zou zijn. 
Diversiteit bestaat uit de duinen van Maspalomas, het overgewaaide zand vanuit de Sahara, en het ruwe landschap, wat je doet denken aan de Grand Canyon. Rocque Nublo en Morro de la Agujereada, het hoogste punt in het midden van het eiland met als hoogte 1956 meter, en de palmbomen in de dalen bij Fataga, authentieke oude stadjes. De temperatuurverschillen zijn enorm, in het zuiden de meeste zon met de hogere temperaturen, in het noorden de bewolking met lagere temperaturen. Kortom een eiland met grote verschillen. Een geweldig eiland om te wandelen.

Meer informatie over deze reis is te vinden op https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/eilanden/gran-canaria/

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.