Gran Canaria Gastronomisch Walking Festival

8-daagse reis naar Gran Canaria. Vertrek 26 oktober 2021

Durf de meest natuurlijke en onbekende kant van Gran Canaria te ontdekken in deze nieuwe editie van het Gran Canaria Walking Festival 2021.

Wat staat je te wachten? Tijdens 4 begeleide wandeldagen verken je de gevarieerde landschappen en ontdek je de charmante plekken van het eiland. Daarbij kun je proeven van de smaken van de lokale keuken. Dit is de tiende editie van het Gran Canaria Walking Festival en het wordt gehouden van 28 tot 31 oktober 2021.

Om het Jacobijnse jaar 2021 te vieren, is besloten om de vier dagroutes samen te laten vallen met die van de Jacobsweg van Gran Canaria. De route start in het zuiden bij de Faro van Maspalomas en eindigt in het noorden in de historische stad Gáldar. 

Wij organiseren een 8 daagse reis voor deelname aan dit Wandel Evenement. Vanuit je accommodatie word je per bus begeleid naar de verschillende etappes. Tijdens dit festival wordt niet alleen gewandeld, maar ook genoten van de lokale gastronomische keuken.
Ga je mee om te wandelen en te proeven?
Kijk hier
voor meer.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: