LLUVIA……(REGEN)

Vamos……9uur, klaar voor de start!

startpunt

En daar ging ik vandaag, lange broek, dikke trui, sjaal om!! Omhoog naar 1500 meter. De hele tocht van het eiland had ik van te oren uitgezet en op de telefoon gezet, zodat ik alles digitaal had waar ik moest lopen. Al heel vlug kwam ik tot ontdekking dat er geen markeringen waren van de route. Dus dubbel zo blij dat ik een telefonische route had!

wolkendek

Wat ik van te voren niet wist, was dat de paden die ik moest lopen, niet meer bestonden, of te gevaarlijk waren. De regen maakte van de berg een waterval en de paden waren een soort kleine riviertjes. Dat maakte het moeilijk omdat alles glad en glibberig was, laat staan de paadjes die niet meer bestonden.

klein beetje zicht

Vandaag was een dag van uitzichten……maar helaas, mist regen dikke wolken, zorgden ervoor dat ik niks zag!

Bomen zonder schors
Mos

Een groot bos, waar de bomen hangend mos hadden, en waar de mist aanwezig was, vond ik niet erg leuk! Creapy!!

Door en door koud met bevroren handen, batterijen leeg van alle gps, kwam ik in Artenara aan. Een normaal levendig stadje was nu een doods stadje, alles dicht en niemand buiten. Het plaatselijke café, was open en de dame bood me chocolademelk aan. Ik zeg geef me maar een glas Vino Tinto!! Heel mijn lijf rilde van de kou en ik moest wachten tot de supermarkt open was.

Eindelijk kwam ik op de plaats van bestemming. Hostel waveguru. Een bed in een grot, wat normaal erg leuk is met Canarische temperaturen, maar vandaag effe niet!! Wat wel leuk is, zijn de mensen die hier logeren. Jongelui die van de wereld genieten waardoor ze erg werelds zijn! Ze weten overal wat van…….. Werken? Dat doen ze niet!!

Uitzicht vanuit de grot…

Voor morgen beter weer voorspeld, en weer een lange etappe……

Buenos Tardes!!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »