Het spektakel “De Wine Run” 12 juni 2021

Het spektakel “De Wine Run” 12 juni 2021

Als serieuze hardloper moet je deze op je lijstje hebben staan! Ik, als fervent hardloopster heb deze Winerun enige jaren geleden gelopen. Dit hardloopevenement is een waar spektakel en een van de meest populaire evenementen op het eiland. Een trailrun van 23 km door de wijnvelden van La Geria , waarbij je de bodega’s passeert.

Dit parcours kent twee afstanden 12 en 23 km. Meer of minder ‘serieuze’ lopers, wandelaars en wijnliefhebbers kunnen dit parcours afleggen (12 km of 23 km) en onderweg stoppen voor wijn en tapas. Voor degenen die voor de hele 23 km willen gaan en een goede tijd willen neerzetten; opgepast! Het parcours is niet gemakkelijk en kan als slopend worden ervaren, maar het indrukwekkende landschap is het meer dan waard.

Dit spektakel is vooralsnog gepland op 12 juni 2021. Het is een feest voor iedereen. Het hele weekend is in de ban van de Winerun met optredens, eten en drinken. Wij hebben een 8 daagse pakketreis samengesteld voor de sportieve hardloper en voor de partner, vriend(in) of familie. We hebben verschillende alternatieven met verschillende prijzen voor je klaar staan.

Ben je geïnteresseerd kijk dan vlug op deze pagina: https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/eilanden/lanzarote-winerun/.

Schrijf in je agenda:12 juni 2021 en schrijf je kosteloos in voor dit evenement. Mocht dit door de Corona niet doorgaan, dan wordt alles gratis geannuleerd. Dit evenement valt onder STO Garant.

Ik hoop je te zien bij dit leuke evenement!!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: