Het stadje El Cotillo

El Cotillo (Feurteventura)
El Cotillo staat bekend als een klein vissersplaatsje. Het leuke oude haventje met terrasjes van visrestaurantjes met hun speciale overheerlijke dagmenu trekt veel dagjesmensen. En zo heb ik El Cotillo ook altijd ervaren. 

Nu de camper hier al enige dagen aan zee staat, ben ik dit plekje anders gaan zien. Je hebt het oude centrum en ten zuiden daarvan bevindt zich de nieuwe haven omringd met sfeervolle restaurantjes, en nog zuidelijker daarvan zijn er soort van kliffen en een mooi strand waar de kitesurfers over het water glijden. 

Ten noorden van het centrum, bij de vuurtoren, kom je in een onwaarschijnlijk mooi natuurpark met baaitjes met werkelijk helder water, waar de blauwe kleuren en het witte zand overweldigend zijn. 

De rust en sfeer van El Cotillo zorgen voor absolute innerlijke rust.
Voor meer info lhttps://wandeltochten-canarische-eilanden.nl

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: