Hilarisch……”De fietsmadammen”

IMG_9358

Vandaag was ik aanwezig op de vakantiebeurs in de jaarbeurs Utrecht. Wat mij opviel was de grote drukte en de vele reizen. Van de grote reisondernemers als TUI tot de kleine onbekenden die exclusieve reizen aanbieden.

Maar eerst even over dit hilarisch koppel.

Ze fietsen de hele wereld over en schrijven boeken over de avonturen die ze meemaken. De gezellige madammen uit Antwerpen vertellen hun avonturen en je schatert al van het lachen als je hun aanhoort…..ze kennen geen angst en zijn inmiddels 3 keer de wereld rond gefietst. Er staat 250.000km op hun teller en hebben inmiddels 4 spannende reisverhalen geschreven, incl. rampscenario’s, hilarische en grappige toestanden. een thuis hebben ze minimaal. De een woont als ze thuis is op zolder bij vader en moeder. De ander heeft een simpel huurhuisje waar ze verblijft als ze thuis is. De rest van de jaren fietsen ze. Kan er niet gefietst worden omdat het pad het niet toelaat, dan kopen ze een kameel of paard.
Alles regelen ze zelf, ze hebben geen moderne telefoon, geen Facebook, maar de boeken en verhalen hebben ze in eigen hand en alles wordt door hen grondig gecheckt.

Het laatste boek van een trilogie heb ik gekocht. Een barre tocht door Siberië met een tent en temperaturen van -55 gr. Celsius. Zo kan het dus ook, ze leven in ieder geval een echt leven. Ik heb werkelijk waar genoten van dit komische duo!!

Voor mij was deze beurs erg groot. Te groot!! Het plein Spanje met de Canarische eilanden heb ik bezocht en me een beetje voorgesteld. VvKR was aanwezig en had een nieuwjaarsborrel, dat gaf mij de gelegenheid om kennis te maken met deze organisatie, en de andere reisorganisaties.

Wil je meer weten over mij en Wandeltochten Canarische Eilanden? Stuur een berichtje voor informatie of bezoek mij op de Fiets&Wandelbeurs 28/29 februari en 1 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Profiteer van de 10% vroegboekkorting tot 31 januari 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.