Hoera……De Canarische Eilanden mogen weer!
IMG_3984

De Canarische eilanden zijn code geel.

Wij wandeltochten-canarische-eilanden.nl zijn gespecialiseerd in deze bestemming met de benodigde Corona voorzorgsmaatregelen. Wil je graag een individuele reis op een van de eilanden, of wil je graag een actieve avontuurlijke groepsreis? Er zijn veel mogelijkheden op de website te zien. Bij ons moet je zijn als je naar een van de eilanden wilt gaan met typische lokale casa rurals en lokale producten. Duurzaam en kleinschalig!

Voor meer info kijk op de website : http//:wandeltochten-canarische-eilanden.nl

Fuerteventura en al haar secrets!
Wij organiseren de reizen om deze te gaan ontdekken. Wil je mee op de groepsreis Fuerteventura die 15 maart 2021, of de groepsreis Lanzarote 13 februari 2021 Coronaproof van start gaat? Kijk dan op onze website http://wandeltochten-canarische-eilanden.nl

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: