Hola Espanja

Gisteren een leuk knus plaatsje, Caminha! Wat ik vergeten ben te vertellen was toen ik op een terrasje zat, er een jong mannetje naar me toe kwam en vroeg of hjj me mocht masseren voor een euro. Voetbaltenu aan en zeer aandoenlijk. Ik zei ja dat mag maar wel goed want ik heb overal pijn. Nou iedereen weet hoe een kind masseert, hij was klaar in 5 minuutjes, maar t was zo aandoenlijk dat ik hem twee euro gaf.

Vanmorgen dus de Spaanse grens over in een bootje…… dat was leuk!

Na we afgezet waren was de taal anders en het was weer gemoedelijk op de Camino en de dorpjes. Wat me opviel was de tijd…. het was plotseling erg laat en was me aan het afvragen hoe dat kon. Tij dverschil, in Portugal is het een uur eerder. Je komt continue dezelfde mensen tegen en na een week lopen ben ik the viel with the sportty legt and the tatoo.

Spanje is anders….. gemoedelijk, Spaanse taal, vriendelijke mensen.

Qua diabetes is het met deze nieuwe pomp echt zoeken naar de juiste dosis. Ni na een week gebruik ik met eten overdag geen insuline, je bent teveel aan t lopen!

Ik heb een lekkere rustige relaxte dag gehad, een goed bed gevonden in een klein rustig plaatje. wat daar zo mooi aan is zijn de bedden, en de zonsondergang

Ik ben nu eigenlijk te moe om te schrijven, rest volgt morgen wel.

Ow ja…. ik kwam een man tegen met rugzak. Ik voeg of hij op zoek was naar een herberg. Nog niet zei hij…..hij moest nog een eindje, we raakten in gesprek en hij vertelde dat hij al een jaar aan t lopen was, van noord Noorwegen naar zuid Afrika, waar hij over een jaar of twee aankomt. Hij heeft zijn huis opgezegd, auto verkocht en eigenlijk zit zijn huis in zijn rugzak. Heel bijzonder dat ik hem tegenkwam.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.