Ik wens iedereen een gezond 2020 en hele fijne feestdagen

Voor iedereen die mij heeft gevolgd de afgelopen weken, wens ik hele fijne dagen en vooral een gezond 2020. Mijn trip naar drie eilanden is veel werk geweest, maar ook heel leuk. Ik hoop dat ik met de blogs een beetje heb kunnen laten zien hoe leuk en mooi deze eilanden zijn. Mocht je interesse hebben naar een van de reizen, schrijf je dan in op de geselecteerde datums. Je mag me altijd mailen of bellen voor meer info naar de reizen. Nogmaals de datums van de reizen:

Lanzarote:
5 mei 2020
2 juni 2020
22 september 2020

Fuerteventura:
12 mei 2020
6 september 2020
1 oktober 2020

Gran Canaria:
25 juni 2020
22 oktober 2020

Bij inschrijving voor 31 januari is er een korting van 10%, en de eerste 25 krijgen een mooie RVS drinkbeker t.w.v. €26,95.
Iedereen krijgt een T-shirt/Polo bij de start van de reis.
Kijk voor meer info op deze site: wandeltochten-canarische-eilanden.nl/eilanden

T-shirt
Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: