Kennis Avond bij Adventure Store Woensdag 1 april 2020

0DE91B99-4DF9-4FD8-B6CA-293614F16DF7

Woensdag 1 April vanaf 19.00 uur is er een Kennisavond bij The Adventure store in Helmond (Mierlo-Hout).

Heb je interesse in een van de wandelvakanties op de Canarische eilanden, dan kan je onder het genot van een drankje jezelf laten informeren naar de mogelijkheden.

Wandeltochten-canarische-eilanden.nl is aanwezig voor het geven van informatie op deze kennis avond. De reizen voor dit jaar zijn Lanzarote, Fuerteventura en Gran Canaria. “The Camino Naturales”
Voor meer info ga naar: https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl

Adventure Store geeft de wandelklanten deze avond de gelegenheid om alle kennis en informatie op te doen over wandelschoenen, sokken, kleding, voetverzorging, reisboeken, enz.Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje. Het is zeker een aanrader om aanwezig te zijn op deze avond. Voor deze avond geldt een korting van 15%. Voor meer info ga naar: https://www.adventurestore.nl

Aanmelden is wenselijk VOL=VOL (zie nieuwsbrief)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.