La Palma avontuur
La Palma

Vanaf morgen gaan we de bergen in en wel te voet!!

Inmiddels zijn we al een paar weken op het eiland La Palma. Een eiland met een hoge bergkam van 2426 meter hoog. Met onze camper zijn we voornamelijk in het Westen en Noorden gebleven. De 3000 kilo wegende camper die omhoog en omlaag moet over kronkelende één baansweggetjes, waar je liever geen tegenligger tegenkomt. Tunneltjes waar maar net de camper door past. Meer uit veiligheid hahaha….. zijn we nog niet  met de camper naar het gebergte gegaan.

4 Daagse wandeltocht GR131 Camino Naturales

Die bergkam kijkt ons al steeds aan! Wanneer komen jullie? Aangezien het weer afgelopen week niet erg goed was en veel bewolking en regen in het gebergte hing, hebben we ons in laten lichten wat we tegen gaan komen.

Waar het op neer komt, is dat we niets tegenkomen hahaha……De eerste dag gaan we van zeespiegel meteen naar de top van 2426 meter hoogte. Een pittige dag gaat dit worden. We komen aan in Los Muchachos waar eigenlijk niets is. Het is de plek om de mooiste sterrenhemel te bekijken. En dat gaan we doen in ons tentje!! Water en eten moeten we zelf meenemen want er is niets!

Dag twee lopen we boven over de kam naar El Pilar. Een plek waar een berghut staat voor de overnachting. Ook hier moeten we helemaal zelfvoorzienend zijn. 

Wil je deze dagen volgen schrijf je dan in op de Blog. Hier worden de verhalen en foto’s getoond.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

2 reacties op “La Palma avontuur”

  1. Hup dames! Laat ons weten hoe het jullie gegaan is en of de rugzak niet te zwaar ingepakt werd. Hopelijk hebben jullie gedacht aan de lagere temperaturen, daarboven. Niks met babydolletje…een dikke pijama en wollen sokken! Succes!

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: