La Palma eiland
IMG_7201

Sinds twee weken zijn we nu op het eiland La Palma.

Het klinkt gek maar we hebben even vakantie gehad, en hebben voor een week een huisje gehuurd! Na 11 maanden geleefd in de camper was het even nodig om te relaxen in een echt huis!

Na Gran Canaria hebben we de keuze gemaakt om La Palma te onderzoeken. Een heel contrast tegenover de eilanden van Las Palmas, Fuerteventura, Lanzarote en Gran Canaria.

Nu vallen we onder Tenerife Santa Cruz, waar La Palma, El Hierro en La Gomera onder horen. Ander eiland en andere gewoontes. Corona bestaat niet op dit eiland. Wel moeten we met een mondkap lopen!

Inmiddels zijn we 2 weken op dit eiland, en we moeten erg veel gaan ontdekken, na de 2 weken rust sinds we aankwamen op dit eiland. We hebben voornamelijk in het Noordwesten van het eiland gezeten wat niet echt aantrekkelijk is. Veel bananenplantages waar La Palma in het verleden van heeft geleefd.

Wat gaan we aankomende tijd doen? Als eerste de GR131 Camino Naturales lopen! Dat wordt een avontuur omdat er geen overnachtingen zijn. En we gaan kijken naar superleuke accommodaties op dit eiland, zodat we leuke pakketreizen kunnen aanbieden.

Dit eiland heet “Isla Bonita” en we hopen dat we dit zo ook kunnen gaan aanbieden. Van santa Cruz de hoofdstad, tot de sigaren en de wijn, de leukste wandelroutes, en de verborgen “secret places”. Dit eiland heeft alles, van waterval tot vulkaan, en van wijn tot bier tot sigaar. Een eiland waar de Cubanen en Venezolanen de roots hebben achtergelaten, en zichtbaar is in vele stadjes.

Aankomende weken proberen we zoveel mogelijk een verslag uit te brengen op Social media. Dagelijkse verslagen zijn te vinden op https://www.polarsteps.com/JeannevandenReek2/3533448-one-year-on-the-road Meld je aan om de dagverslagen te lezen.

Na Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canaria is nu La Palma het wandel eiland aan de beurt. Wij zijn benieuwd naar dit eiland. Jij ook?

Volg ons door inschrijving op de Blog https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/blog/

Facebook: https://www.facebook.com/CanaryHiking

Polarsteps: https://www.polarsteps.com/JeannevandenReek2/3533448-one-year-on-the-road

Instagram: https://www.instagram.com/wandelencanarischeeilanden/

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

1 reactie op “La Palma eiland”

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: