Lanzarote
img_8776-1

Lanzarote in december.

Afgelopen dagen is de temperatuur redelijk tot goed voor december. Korte broek? Ja! Strand? Ja! Zon? Ja!

Een paar jaar geleden was ik dezelfde tijd op Lanzarote, met regen kou harde wind. Nu zitten de boeren te wachten op regen. Gelukkig blijft de regen nog even weg, ik vind het wel oké zo…….

Ik ben nu op drie eilanden geweest afgelopen 10 dagen. Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote. Woensdag ga ik terug naar Fuerteventura. Een van die dagen wil ik op zoek naar Prehistorische tekens samen met Michel Robeers. Ook wil ik weer naar het zuiden naar het plaatsje Cofete om de legende van Gustav Winter te zien. Dit verhaal ga ik een stukje over schrijven.

Af en toe zie ik iets wat mij herinnerd aan de aanstaande kerst. Het gaat me zo voorbij allemaal! Een typisch Hollandse kerst is in geen velden of wegen te vinden hier. Heel soms hoor je ergens een kerstliedje van Bing Crosby op de achtergrond. Een verdwaalde slinger hangt ergens aan een geveltje….. en dan plotseling zie je ineens toch die kerstboom, die tussen de palmbomen staat te schitteren.

Ben je benieuwd naar de Spirit of Fuerteventura? Schrijf je dan in voor deze reis. https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/eilanden/fuerteventura/

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: