Leuk bericht van Michel
Michel Robeers

MICHEL ROBEERS

Buenos días Jeanne en Astrid! Jullie hebben een enorme inzet op Fuerteventura gedaan en het resulaat mag zeker gezien worden! Wat jullie van dit eiland aanbieden treft de ziel (Spirit) van Fuerteventura. Het lange rijpingsproces op het eerste eiland zal zijn vruchten afwerpen op de volgende, daar ben ik van overtuigd. Ik wens jullie 3 een welverdiende rust en nadien veel plezier en succes! Tot binnenkort.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Scroll naar top