Leuke baan op Gran Canaria
IMG_6135

Vandaag waren we bij een accommodatie in wording…… Het verhaal van deze accommodatie is de vulkaan die niemand wilde!!!! 
Een paar generaties terug was er een man die een stuk grond kocht, wat niemand wilde hebben. Een vulkaan met heel veel grond. Hij bouwde hier zijn huis en zorgde voor wat bijgebouwen. Zo creëerde hij zijn eigen huis, een jachthuis en een bijgebouw voor de familie.

Nu….anno 2021 heeft een van de kleinkinderen dit stuk grond en wil hier graag wat aan verbouwen. Één huis is inmiddels als een vakantiehuis verbouwd! Twee andere huizen moeten nog verbouwd worden. Het terrein ligt op het Noordelijk deel van Gran Canaria, dus weg  van de massa!

Vind je het leuk om een tijdje mee te werken aan dit project tegen kost en inwoning, stuur dan een bericht aan ons en wij zorgen voor het contact.

 

Het huis waar het om gaat zie je hieronder. Het moet grondig opgeknapt worden. Ben je avontuurlijk ingesteld, en ben je bereid om een bepaalde tijd al werkend op reis te zijn? Dan is dit je kans. Je krijgt kost en inwoning in ruil voor verbouw werkzaamheden aan het huis. Dit project moet uiteindelijk een mooi hostel worden!

Heb je ervaring in de bouw en ben je een bepaalde tijd vrij van werk, dan is dit een unieke kans om het eiland te leren kennen.

Gerenoveerd huis
Gerenoveerd huis

Het verhaal van deze man en zijn familie krijg je helemaal te horen als je eenmaal daar bent!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: