Lieve natuurliefhebbers, doen jullie met mij mee?
Stack of crushed colorful plastic bottles background waiting for recycle

Als eerste vereiste is het meenemen van water tijdens onze wandelingen een must. Zoals zovelen heb ik me ook schuldig gemaakt aan het kopen van plastic flesjes water. Ik kwam erachter dat het niet duurzaam is als we zo van de natuur houden. Het klopte niet!

Daarom zet ik deze actie op!!

Als reisorganisatie wil ik graag meer duurzaam op pad gaan en bedacht de RVS flessen, die tegenover de plastic flesjes ook nog een voordeel hebben zoals het lekker koel houden van drank, en het warm houden van drank. Deze aanschaf is eenmalig en je helpt mee aan de natuur. Ik wil jullie de flessen aanbieden tegen een korting van 10%. Er zijn 2 maten van het merk Rubytec te verkrijgen. De kleinere zijn 0,55 L inhoud (€26,95) en de grote flessen van 1,1L inhoud (€36,95). Het merk Camelbak heeft ook 2 maten, 06L (€30,00) en 1L (€35,00)

Meerdere modellen zijn te zien in de webshop, en op alle flessen geld een korting van 10%
https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/winkel/

Deze actie geldt tot 1 maart 2020

Heb je tijd voor deze leuke beurs? Kom dan even langs bij wandeltochten-canarische-eilanden.nl
Standnummer 4C-11
Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: