Los Molinos & Pozo Negro

LOS MOLINOS Aan de westkust van Fuerteventura ligt het pittoreske vissersdorpje Puertito Los Molinos waar de indrukwekkende barranco Los Molinos eindigt. Hoe kan het zijn als je plotseling een stukje groen ziet op dit eiland. Deze ravijn die van wetenschappelijk belang is heeft het grootste deel van het jaar stromend water waardoor er veel flora en fauna aanwezig is. Er is een wandelroute door dit gebied waar je uiteindelijk bij Puertito Los Molinos uit komt. In de vroegere jaren was dit een belangrijke import en exporthaven. Er zijn een paar oude huisjes met een handjevol oude bewoners en wat leuke restaurantjes.

Het tweede kleine vissersplaatje is Pozo Negro aan de Oostkust. De tijd heeft hier werkelijk stil gestaan. Wil je hier even wat internetverbinding, dan vergeet het maar. Leuk om het eens te bezichtigen en wat te drinken.

Wil je op de hoogte blijven van de Canarische eilanden, like de pagina of meld je aan voor de berichten: https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/blog/


 

Download de App
Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: