Met Canary-Hiking op avontuur (Rectificatie)
Walking-35-de-98-compressor-79138229

Alle goede dingen in drieën. De linken werken weer!

Origineel overnachten op de Canarische Eilanden

Voor een originele overnachting op de Canarische Eilanden moet je bij canary-hiking.com zijn! Slapen in de natuur tussen de bergtoppen, in een Casa Rural of in een Luxe Boutique Hotel met wellness? Dat is allemaal mogelijk!

Kies je accommodatie voor originele overnachtingen en beleef een vijftal heerlijke dagen samen met je partner, familieleden, vrienden of zelfs alleen op de Canarische Eilanden.

Onze activiteiten en excursies op de eilanden

Natuurlijk hebben we ook erg leuke activiteiten op de eilanden, zoals de tapastour of wandelen met geiten op Fuerteventura. Of best spannend, je weg vinden door kilometers lange lavatunnels op Lanzarote. Neem eens een kijkje op de website. 

Pakketreizen staan klaar

Op onze site vind je inmiddels pakketreizen van Fuerteventura en Lanzarote. In Lanzarote bieden we bijvoorbeeld deze pakketreizen aan.

3 dagen La Graciosa: Heerlijk uitwaaien op de kleine open ferry op weg naar een uniek terug-in-de-tijd-eiland La Graciosa. Je verblijft hier in een leuke comfortabele accommodatie direct aan zee bij het gezellige haventje. Fietsend verken je dit eiland verder!

5 dagen Famara: Of je gaat richting Famara! De westkust heeft een geweldige plek die velen niet kennen! Deze heet Famara. Relaxing, Peace en Surfing is wat je hier tegen komt. Het is bijzonder om hier een aantal dagen te vertoeven en de sfeer te proeven.

10% kado op je wandeluitrusting!

Omdat wij alleen het beste willen voor de wandelaar, werken wij samen met één van de grootste outdoorwinkels van Nederland. Wil je degelijk advies voor je outdoor outfit? Neem dan een kijkje bij de Adventure store. Mocht je een reis bij ons hebben geboekt, dan krijg je zomaar 10% kado van ons!

Gratis wandelingen

Op de website bieden we gratis wandelingen aan. Inclusief de digitale GPX route, een beschrijving en zelfs een film van de route. Heb je interesse in één van deze routes, dan vinden we het fijn als je een bericht achter laat en ons een review geeft op Google en/of Facebook.

Wandel met ons mee op 15 Juni 2021

12 Daagse wandelreis Fuerteventura – vanaf € 795,00

Ga er weer op uit en ga mee met de geheel verzorgde 12-daagse wandelvakantie op een van de Canarische Eilanden; Fuerteventura start op 15 juni 2021!
In een kleine groep loop je gedurende 8 dagen 160 km van noord naar zuid Fuerteventura. We volgen een deel van de grote afstandsroute; de GR131 Camino Naturales, die over alle 7 Canarische Eilanden loopt.

Je slaapt in typische Casas Rurales en oude Finca’s. Geniet van de prachtige omgeving en creëer rust in je lichaam en geest.
Maximaal aantal deelnemers: 10.

Inbegrepen:

  • Reisduur: 12 dagen / 11 nachten
  • Transfer luchthaven
  • Georganiseerde hikingtocht over 160km
  • Overtocht Los Lobos
  • Accommodaties met ontbijt
  • Bagagevervoer en boodschappenservice
  • T-shirt, Buff en RVS drinkfles
  • Reisgarantie STO

Last but NOT least!

Het Gran Canaria Walking Festival

8-daagse reis GCWF – Vanaf €650,00

Vertrekdatum: Volgt zodra deze bekend is.

We organiseren een te gekke (!!) 8-daagse reis naar Gran Canaria met als hoofddoel het Gran Canaria Walking Festival, het GCWF! Dit is een groots 4-daags Wandel & Gastronomie evenement dat al zo’n 10 jaar wordt georganiseerd. De GCWF is er voor de wandelaars én voor de fijnproevers.

Het evenement is van een bijzondere klasse: Gran Canaria heeft vele geheimen die alleen te voet ontdekt kunnen worden. Dankzij de goed uitgestippelde paden en routes kom je in contact met de puurste natuur van het eiland. Verken de ruigste en minder bekende kant van Gran Canaria en laat je betoveren door de schoonheid van de indrukwekkende landschappen. Ontdek de speciale charme die alleen degenen die diep de meest afgelegen plekken van het eiland ingaan, leren kennen.

Als deelnemer ontvang je naast het startbewijs, ook een T-shirt en vouchers voor het gastronomisch evenement. Op de dagen dat je niet hoeft te lopen heb de gelegenheid om deel te nemen aan leuke activiteiten zoals zeilen en canyoning.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: