Mijn eerste tocht met rugzak was een drama……

De camino Naturales of GR131 wandelen over Lanzarote met een tentje en een slaapzak mee.

Een wandeltocht met een rugzak. Hoe leuk klink dat! Het idee ontstond bij mij om eens een eiland over te lopen doordat er hele goedkope vliegtickets waren. De uitdaging voor mij was om de reis zo goedkoop mogelijk te houden.

Wist ik veel hoe en wat? Het begon al met de rugzak die ik kocht. Doe maar zo groot mogelijk zei ik tegen de verkoopster. Ik was zo enthusiast over het idee, ik kocht een tent en slaapzak met luchtbed. Ik ging samen met iemand deze Camino lopen en allebei waren we niet voorbereid hoe je nu zo’n tocht moet lopen.

Wat we niet wisten, was dat je op Lanzarote niet mag wildkamperen. Ook was het weer niet zo best, regen waardoor het in het noorden best fris was.. We moesten ter plekke accommodaties boeken en alles mee sjouwen in onze rugzak. Een goede leerschool voor mij om het de volgende keer meteen anders te doen. Met een rugzak lopen betekend zo min mogelijk meenemen. Ik heb een paklijst op de website met de voornaamste spullen die je mee moet nemen. Kan je met minder bagage dan moet je dat zeker doen! https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/praktische-tips/paklijst-voor-georganiseerde-groepsreis/

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: