Muxia…..

Wat ik nog wilde na Finesterre was Muxia. Deze twee plaatjes zijn de moeite om te bezoeken. De laatste had ik per bus afgelegd vandaag. Er waren meer lopers die hetzelfde plan hadden om naar Muxia te gaan. Een lieftallig rustig klein plaatsje met een bijzonder mooi strand.

Maar voordat ik naar het strand ging was er nog wat te bekijken en een Bergje te beklimmen.

Ik was vooral moe, opgezwollen voeten, pijn in mijn voet, gehele ontregeling van mijn nieuwe pomp waardoor ik de laatste dagen erg veel last heb van de wisselende suikerspiegel. Omdat ik een hele moderne zelfregelende pomp heb, kan ik dit niet zelf aanpassen!! Een punt van aandacht!!

Daarom is het tijd om terug te gaan, het was goed maar ik weet ook dat ik niet gezond ben en terug moet! Het vele wandelen heeft zijn tol geeist. Gisterenavond was vredig bij de zondsondergang, ik heb de stenen een plekje kunnen geven, dat voelde goed!!

In het dorpje was een marktje en om op de eerste week terug te komen vond ik iets leuks…..

Schortjes …… !!!! Ik vroeg iemand een schortje voor te houden maar ze snapte de bedoeling niet haha…..

Vandaag was vooral een dag van moeheid, slapen en zorgen dat de terugreis helemaal geregeld is. De laatste stempel is binnengehaald, en nog een certificaat erbij….. Morgen wordt het een reisdag naar Porto, een volledige dag in de bus.

Welterusten en tot morgen…..

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »