Neerslag

Regen regen en nog eens regen, wat een neerslachtige dag!

Lopen van Vigo naar Arcade, 25 km in de stromende regen.

Ik kan er eigenlijk niet veel over vertellen dan dat het echt niet leuk was. Tot op het bot doorweekt!

Dan denk je dat er een herberg is waar je kan overnachten, en die is er gewoon niet. Dan zakt de moet je in de schoenen want je moet toch ergens onderdak hebben. Als een gek ging ik alle herbergen bellen in de buurt. Bij een was het raak….. een bed vrij?

Deze herberg is leuk, schoon en gemoedelijk. Albergue Lameirinhas

Ik kwam als een verzopen kat binnen en de dame van deze herberg liet me vlug douchen voor dat er betaald moest worden!

De hele dag is het door blijven regenen, wat ik nuttig heb gebruikt om mijn route verder uit te zoeken. Morgen ga ik de spiritual route doen, die erg mooi moet zijn met historische dorpjes. Ik heb contact gezocht met de Facebook groep om een accommodatie te vinden. Er reageerde meteen iemand die in dat gedeelte woont!

Ik kan morgen bij deze mensen overnachten en ze hebben de overnachting voor de volgende dag voor mij geboekt. Dus twee dagen geen gedoe met overnachting…. ?

Ze vroegen of ik een stuk met de boot wilde gaan zodat ze dat voor me konden boeken. Ja hoor, dat lijkt me leuk wat verandering!

Na morgen nog 4 dagen voor ik in Santiago ben!

Vandaag is er erg veel regen gevallen, morgen nog meer volgens de berichten. Maar toch ondanks de regen ga ik een lange tocht maken. Verstand op nul en doorstappen!!

.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »