Nieuwe datum 12 Daagse wandeltocht over Fuerteventura
Fuerteventura

Start 12-Daagse reis Fuerteventura 15 Juni 2021

De nieuwe datum is bekend gemaakt voor de 12 -Daagse groepsreis naar Fuerteventura. In juni proberen we een nieuwe start te maken met deze reis. Deze reis was met de Corona maatregelen in maart uitgesteld. We hopen dat geïnteresseerden zich (weer) in zullen schrijven voor deze reis.

Dit is een 12-Daagse reis met een afstand van 160 km die je van Noord naar Zuid Fuerteventura loopt. Hou je van een uitdaging?Ben je een wandelaar? Hou je van natuur en van typische Casas Rurales? Wil je in een kleine groep deze belevenis aangaan? Meld je dan gratis aan!

Mocht de reis niet door kunnen gaan, dan kan deze vanwege Covid-19 gratis geannuleerd of uitgesteld worden tot een maand voor vertrek. Wil je meer informatie lees dan verder via onderstaande link.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: