Nieuwe website Canary-Hiking
la palma

We hebben op Social Media al regelmatig de naam Canary-Hiking laten vallen. Naar aanleiding van de nieuwe website waar we intussen al een jaar mee bezig zijn geweest. 

Wat kunnen we jullie laten zien?

Een homepage die nu online is en tijdelijk doorverbonden is naar onze vertrouwde website: wandeltochten-canarische-eilanden.nl
De site is online en wordt 4-talig. Nederlands, Engels, Duits en natuurlijk Spaans. 

 

Canary-Hiking is een organisatie die naast Nederland en België meer gericht is op de buitenlandse markt.

Binnen afzienbare tijd worden ook al onze reizen overgebracht naar Canary-Hiking. Maar iedereen die onze vertrouwde website graag wil blijven zien, blijft Wandeltochten-Canarische-Eilanden ook bestaan!

Aankomende maanden!

We vinden het leuk als je onze blogs wilt blijven volgen met onze verhaaltjes en nieuwtjes.
Bijvoorbeeld a.s. 3 mei gaat onze groepsreis op Lanzarote van start en schrijven we weer dagelijks een blog over alles wat we meemaken.

Met onze camper gaan we on tour op Tenerife, hikingpaden ontdekken, connecties maken met de lokale gidsen, accommodaties bezichtigingen die in ons assortiment passen, en we gaan terug naar La Palma. Wat heeft de vulkaan daar gedaan? En vooral wat kunnen wij nog aanbieden in het vulkanisch gebied. Kortom weer genoeg om jullie op de hoogte te brengen van alle perikelen.

Dus….schrijf je in en wordt lid van onze club. Je kan je inschrijven op de nieuwsbrief van de nieuwe website van Canary-Hiking. Je krijgt bij inschrijving een wachtwoord waar je op onze gratis wandelingen pagina terecht komt. Altijd mooi meegenomen als je naar de Canarische Eilanden gaat.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

3 reacties op “Nieuwe website Canary-Hiking”

  1. Fijne nieuwe website ! ziet er mooi uit dames, een stuk overzichtelijker geworden. Een opmerking; als je klikt op wandelen Fuerteventura kom je terecht op Gran Canaria.
    En ja, natuurlijk, word ik lid van jullie club !
    Groet, en heel mooie reizen met fijne mensen gewenst dit voorjaar Norma

  2. Mooie en duidelijke website! Ik krijg meteen weer zin in een reis…. Veel plezier, en mooie ontmoetingen gewenst bij jullie volgende hikingtochten! Lieve groet Simone

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: