Nieuws enzo……
Fuerteventura DEF-5

Inmiddels hebben we El Hierro verlaten, en zijn we weer terug op Tenerife. Het was de bedoeling om door te gaan naar La Gomera, maar er is over een paar weken een reisbeurs waar we aanwezig zullen zijn. De reisbeurs is niet voor de particulieren maar voor de professionele reiswereld. Wij gaan ons vertegenwoordigen met al onze pakket- en groepsreizen. Daarom blijven we nu even op Tenerife en gaan vanuit hier voor een korte tijd naar Nederland.

We hebben afgelopen jaar hard gewerkt op alle eilanden. Contacten gelegd, gidsen ontmoet die voor ons gaan werken, bijzondere overnachtingen gevonden, leuke activiteiten en excursies opgezet en ga zo maar door…….
Wat wij doen is niet meer alleen voor de wandelaar, zo hebben we leuke overnachtingen waar je eventueel een excursie of activiteit bij kan boeken. De excursies gaan van een tour per prive busje, wandelen, duiken, canyoning of fietsen. Alleen een leuk verblijf kan ook.

Maar als eerste komt Fuerteventura aan de beurt!!

15 Januari 2022 vertrekt onze groepsreis naar Fuerteventura. Een 12-Daagse reis waar je met een groep de GR131 camino Natural van noord naar zuid loopt in verschillende etappes. 
Wil je met je wandelvereniging, vriendenkring of je familie dit graag mee willen maken? Of wil je een persoonlijke uitdaging aangaan? Laat het ons weten via mail of telefoon. Tel 06-14583173

Wij lopen met je mee, deze tocht van 160 km is een ervaring in je leven rijker. Intens genieten van de landschappen, kleine dorpjes, mooie stranden, maar ook even afzien om de mooiste uitzichten van het eiland te kunnen zien. Hoe leuk is het om  met de plaatselijke bevolking een lekkere tapa te eten! Wij vinden het hartstikke leuk om met jou te lopen en onze verhalen te vertellen die we afgelopen jaar mee hebben gemaakt. 

Ga jij moet ons mee?

Graag willen wij je vragen om ons te laten weten als je interesse hebt voor deze reis. Bekijk onze reis hier.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: