Nieuwsbrief November 2020

Fuerteventura Wandelen-Canarische-Eilanden-02-1

Authentiek, kleinschalig reizen, individuele reizen op maat, dat is waar we ons specialisme in hebben.

In het midden van de immens blauwe Atlantische Oceaan ligt een groep eilanden met een ongekende schoonheid dat klaar is om ontdekt te worden: de Canarische Eilanden. En laat het nu ook nog een geel gebied zijn ook.

Deze  eilanden: Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, La Palma en El Hierro liggen harmonieus verspreid in de blauwe zee, waar walvissen en dolfijnen uit opspringen om de bezoekers te verwelkomen. Ieder eiland is anders. Er is eigenlijk een overdosis aan bezienswaardigheden op de Canarische Eilanden.
Duizenden kleuren groen, prachtige vulkaan kraters, pikzwarte stranden en verschillende landschappen. 

Wil je meer inspiratie, stuur ons een email, en wij helpen je graag vrijblijvend verder.

Noteer alvast de data voor de groepsreizen in 2021

  • Lanzarote 13 februari 2021
  • Fuerteventura 15 maart 2021
  • Gran Canaria 1 mei 2021
  • Tenerife/La Gomera 8 juni 2021

Het is tevens mogelijk om een individuele reis als pakket samen te stellen. Neem een kijkje op de website en laat weten wat je wensen zijn.

Individuele reis, bouwstenen
groepsreis GR131 Camino Naturales

de prijsvraag met de geitjes

Hoeveel beschilderde geitjes zijn er totaal op Fuerteventura te zien? Tijdens de berichten laten we af en toe een beschilderde geit voorbij komen. Al eerder is verteld dat deze vraag opnieuw is ingegaan na de crash van de website. Om nieuwe mensen een handje op weg te helpen.....dit is nr. 2 Als we Fuerteventura gaan verlaten zijn ze allemaal voorbij gekomen in een bericht. Tel ze goed! We trekken een winnaar uit de goede antwoorden en deze krijgt een leuke verrassing.
Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »