On the Road Gran Canaria
Camino Santiago GC

365 Dagen en 4 eilanden Ons verhaal van afgelopen jaar kan je nu meelezen.

“Een jaar naar de Canarische Eilanden om alle eilanden te bezoeken. 365 dagen later hebben we vier van de zeven eilanden bezocht en moeten we er nog drie doen”.

Gran Canaria
 
Maar toen werden we verrast… we kwamen in meer bergachtig gebied terecht, waar we met onze camper vaak vastliepen omdat de weggetjes zo smal waren. Gran Canaria een eiland wat alles heeft! Het verbaasde me weer dat ik het zo leuk vond. Terwijl we dachten dat een maand genoeg zou zijn, is het uiteindelijk 2 maanden geworden. En een eiland waar we veel werk hebben gedaan! 
 
Veel wandelingen gemaakt, veel afspraken gemaakt met gidsen en natuurlijk de Camino Santiago gelopen. We waren vaak te vinden in Agaete, en Tejeda. Tejeda het middelpunt van het eiland. Wat voelden wij onszelf bofkonten dat we met de camper op één van de mooiste plekken van het eiland konden staan. Uiteindelijk vonden we hier onze draai….. de opzet van de reizen gingen beter en eindelijk kregen we een site die voor ons goed ging voelen.
We zijn op Gran Canaria met de overheid in gesprek gegaan, om mede met ons het eiland te gaan promoten. Zo komt er eind oktober een 8 daagse reis die helemaal draait om het jaarlijkse Gran Canaria Walking Festival. Op dit moment zijn we nog wat dingetjes aan het afronden, maar als dit doorgaat dan hebben we echt iets moois bereikt wat we in Nederland kunnen promoten. 
 
 

En toen was het ook hier tijd om te gaan…… Na 2 maanden hadden we echt zin om naar het volgende eiland te gaan. Dat werd La Palma.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: