One year on the road
AF5B7D4A-4440-4B77-992B-8D7172F5B1ED

Vol verwachting begon ik dit jaar aan mijn groepsreizen die vanaf mei 2020 van start zouden gaan. Maar door Corona liep alles anders. Eerst ervaarde ik dit als een enorme tegenvaller, maar Corona heeft er ook voor gezorgd dat de reisorganisatie steviger neergezet kan worden. 

Wat gaan we doen?

*|Het idee is namelijk ontstaan om de verbinding met de lokale bevolking te verstevigen en selectiever te worden in de accomodaties en activiteiten, waarbij duurzaamheid en kleinschaligheid voorop staan. 

*|We gaan zelf de Camino Naturales bewandelen die we op de site aanbieden, zodat we precies weten wat we aanbieden. Wanneer mogelijk zullen we deze ook nog avontuurlijker maken.

*|En hoe kun je dat het beste voor elkaar krijgen? Juist; door naar elk afzonderlijk eiland toe te gaan, de plaatselijke bevolking te spreken en zelf te ervaren hoe het er is… met een camper die de nodige bewegingsvrijheid biedt!

hikers, mountain, sunset

Camper

En zo kwam de camper. Hilarische momenten omdat zowel ik als mijn partner niet wisten hoe alles in zo’n camper werkt. Het tanken van diesel was al een uitdaging, omdat we niet wisten hoe die verdomde dop open moest. Uitbreken uit je eigen voordeur omdat we niet wisten hoe die van binnenuit open moest! Het woord MIFI waar ik nog nooit van gehoord had, wat betekent dat je mobiele wifi hebt in je camper. En ook de basale benodigdheden zoals het gebruik van gas, water en elektriciteit waren niet vanzelfsprekend. Door zonnepanelen is de camper geheel zelfvoorzienend, maar welk stopcontact gebruik je nou wanneer?

Onderweg

Op dit moment zijn we onderweg naar de Canarische eilanden. Een rit van 2200 km naar Cadiz, in het zuiden van Spanje, waar we de veerboot nemen en na 36 uur op Gran Canaria aankomen. Op elk eiland zullen we de tijd verblijven die nodig is om af te stemmen met bewoners en  gemeenten.

Mocht je ons willen volgen? …

Polarsteps: KLIK HIER
Aanmelden voor blogberichten: KLIK HIER
Aanmelden Facebook: KLIK HIER 

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: