Ontdekkingsreis Fuerteventura

Casa Sissy

Wil je ook weer gaan ontdekken? Fuerteventura is een onontdekte parel van de Canarische Eilanden! Wilde zee, witte stranden, vulkanen, rustige dorpjes en woestijnachtige vlaktes. Je bent weg van de massa en bewandelt ongebaande paden.

Met je huurauto ga je zelfstandig erop uit. Je slaapt in bijzondere oude finca’s. Je voelt een ongekende rust! Tijdens de wandelingen kom je slechts een enkeling tegen. De zon schijnt en verwarmt je. Ja… dit is de waar je naar verlangt… je neemt een slok wijn bij de Spaanse tapas en kijkt naar de ondergaande zon.

Plan je reis naar de Canarische Eilanden met Canary-hiking. We hebben alles al voor je uitgezocht: de mooiste wandelroutes en de bijzonderste slaapplekken. Ga en ontdek!

Midden Fuerteventura arrangement

5 dagen inclusief:
accommodatie, huurauto, wandelroutes en excursies
Vanaf: €395,00

De accommodaties zijn ook los te boeken.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »