Ontdekkingsreis Fuerteventura
Casa Sissy Fuerteventura

Wil je ook weer gaan ontdekken? Fuerteventura is een onontdekte parel van de Canarische Eilanden! Wilde zee, witte stranden, vulkanen, rustige dorpjes en woestijnachtige vlaktes. Je bent weg van de massa en bewandelt ongebaande paden.

Met je huurauto ga je zelfstandig erop uit. Je slaapt in bijzondere oude finca’s. Je voelt een ongekende rust! Tijdens de wandelingen kom je slechts een enkeling tegen. De zon schijnt en verwarmt je. Ja… dit is de waar je naar verlangt… je neemt een slok wijn bij de Spaanse tapas en kijkt naar de ondergaande zon.

Plan je reis naar de Canarische Eilanden met Canary-hiking. We hebben alles al voor je uitgezocht: de mooiste wandelroutes en de bijzonderste slaapplekken. Ga en ontdek!

Midden Fuerteventura arrangement

5 dagen inclusief:
accommodatie, huurauto, wandelroutes en excursies
Vanaf: €395,00

De accommodaties zijn ook los te boeken.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: