Onthaasten vandaag!
IMG_8539 2-dsqz

Vandaag is de dag van moe! Ik had geen energie om ook maar iets te doen. Alhoewel ik.. en niks doen, dat matcht niet samen!
Ik bedacht me om eens naar het strand van Corralejo te gaan. Lekker rustig en geen mens om mij heen. Ik installeerde mijn windscherm en genoot van de rust. Tot 15 minuten later een Russisch gezin, vader moeder en drie kinderen zich installeerden, nog geen 2 meter van mij af. Op de bovenste foto is te zien hoeveel mensen er aanwezig zijn op dit strand.

Ik besloot om te vertrekken en even naar de kamers van een accommodatie in La Oliva te kijken. Zoals ik al eerder vertelde is hier niks aan te te voegen. Een perfecte locatie zoals ik het graag wil!
Maar ik had een relaxedag, en reed naar Corralejo. Ik zeg…..terras, toeristisch, engels, drank, en dan krijg je dit…..

Dit wilde ik niet steeds aanzien. Lekker naar mijn rustieke Tefia, en bedacht me om daar lekker te relaxen en alles een beetje bij te werken. Onderweg naar mijn accommodatie zakte de zon onder, een prachtig gezicht zo tussen de bergen door. Alle gasten die er deze week waren zijn inmiddels vertrokken, en een nieuwe gast genaamd Marco is ingetrokken in een van de kamers. Een hardloper/trailrunner uit Italië, die graag alleen reist. En zo zit ik de hele avond met hem wat te kletsen en wordt er weinig gewerkt.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: