Onze groepsreizen op een rijtje.

Gran Canaria Walking Festival "26 Oktober 2021"

Durf de meest natuurlijke en onbekende kant van Gran Canaria te ontdekken in deze nieuwe editie van het Gran Canaria Walking Festival, 26 – 2 november 2021. Verken de gevarieerde landschappen van het eiland door 4 begeleide etappes te wandelen. Ontdek daarna van de smaken van de lokale keuken. Deze reis is niet gebonden aan het maximale van 10 personen.

Dagen
Uren

Gran Canaria GR131 "23 November 2021"

8 Daagse groepsreis € 695,00. De wandeltocht van ongeveer 70 km kilometer lopen we in 4 dagen van noordwest naar zuid. Deze tocht vergt wel enige conditie; iedere dag wandelen we gemiddeld 15 kilometer over onverharde paden met meer of minder hoogtemeters in desolate en ruwe landschappen. De accommodaties op zijn zorgvuldig uitgekozen; op de route, kleinschalig en sfeervol. Zo overnachten we in oude fincas en casas rurales, ver weg van het massatoerisme.

Dagen
Uren

Fuerteventura GR131 "15 Januari 2022"

12 Daagse groepsreis € 795,00. De wandeltocht van 160 kilometer lopen we in 8 dagen van noord naar zuid. De tocht is niet extreem moeilijk maar vergt wel conditie; iedere dag wandelen we gemiddeld 20 kilometer over onverharde paden met meer of minder hoogtemeters in desolate en ruwe landschappen. De accommodaties op zijn zorgvuldig uitgekozen; kleinschalig en sfeervol. Zo overnachten we in oude finca’s en casa’s naturales, ver weg van het massatoerisme.

Dagen
Uren

Binnenkort komen de datums voor het volgend jaar op de website.

Per groep nemen we maximaal 10 deelnemers mee. We kunnen iedereen voorzien van een tweepersoons of éénpersoonskamer.

De nieuwe reizen voor volgend jaar zijn de groepswandelreizen van de GR131 Camino Naturales en de Events 

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: