Ook zo’n zin om eens een wandelvakantie te doen?
hiker, standing, woman

Meerdaagse wandelreizen 

Voor individuele reizigers die graag wandelen zijn complete pakketten samengesteld met meerdaagse wandelingen. Alles wordt voor je geregeld; van accommodatie tot vervoer.

Zelf je reis samenstellen

Via het keuzemenu zelf je reis samenstellen door te kiezen uit de volgende opties: accommodatie, wandelingen en excursies met of zonder gids of vervoer.  

Heb je al een accommodatie en wil je alleen een excursie of wandeling boeken, dan is dat ook mogelijk. Bij alleen een excursie worden geen boekingskosten gerekend. Hieronder zijn tevens beschrijvingen beschikbaar gesteld voor wandeltochten om op eigen gelegenheid te doen.

Wandeltochten-Canarische-Eilanden werkt één op één samen met een officiële touroperator van het eiland El Hierro en officiële gecertificeerde gidsen. 

Camino Naturales

Met een select groepje van maximaal 10 personen wandelen we dwars over het eilanden. Van Noord naar Zuid, van oost naar West.  Enige conditie is echter wel aan te raden. Deze vulkanische eilanden zijn werkelijk uniek in ieder opzicht en biedt ons schitterende vergezichten en unieke landschappen. Onderweg wordt daarom voldoende tijd geboden om te genieten van al het moois.

De  reizen bestaat uit zorgvuldig uitgekozen accommodaties, op basis van een tweepersoonskamer, een eigen badkamer, en ontbijt. Uiteraard is er de mogelijkheid om tegen een toeslag een eenpersoonskamer te krijgen. 
Vind je het leuk om avontuurlijke wandelreizen te maken, en spreken deze eilanden je aan? Ga dan met ons mee!

Deze groepsreizen zijn voor mensen die van avontuur houden.

Als je niet graag met een groep meegaat, dan is er uiteraard de mogelijkheid om op eigen gelegenheid te lopen. Deze is terug te vinden bij de Individuele reizen. 

Ik hoop dat ik je blij kan maken met de verschillende reizen. Zowel individueel als de groepsreizen. Uniek aan deze reizen is dat je je reis kan samenstellen met de bouwstenen, en er verschillende mogelijkheden zijn voor iedereen. De reizen zijn duurzaam en met de lokale bevolking samengesteld. 

Houd je erg van avontuur dan is de Camino Naturales een aanrader om die samen met mij te lopen.

Jeanne van den Reek

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: