Mijn verhaal

Astrid – Organizer

 

Als veranderkundige was ik rond mijn 45ste zelf toe aan verandering. Een reorganisatie zorgde voor een keerpunt in mijn leven, niet wetende waar dat precies toe zou leiden… Zo vond ik totaal onverwacht vreugde en voldoening als vrijwilliger in een hospice met mijn prachtige zwerfhond Kyra die menig hartje raakte.

Een paar jaar later ontmoette ik Jeanne. Ze vertelde over haar reisorganisatie en dat ze op korte termijn een jaar naar de eilanden zou gaan voor onderzoek en ontdekking. Ik hoefde me niet lang te bedenken!

Ik steun Jeanne in haar project omdat ik het mooi vind om mensen te laten genieten van de natuur op deze mooie eilanden. Het is leuk om te doen, ik hou van wandelen en ik wil de wereld graag ontdekken, in dit geval de Canarische Eilanden!

En Kyra? Die is erbij! Al haar straathond-talenten lijken weer tot leven te komen in dit nomadische bestaan! En haar vriendelijke uitstraling zorgt regelmatig voor mooie ontmoetingen.

Lees mijn blog

Ik schrijf graag over mijn ervaringen tijdens het wandelen.

Algemeen

The Beauty of La Palma

The Beauty of La Palma Ondanks dat het mij twee jaar geleden tegenviel op La Palma, zeg ik nu…wat a Beautiful Island! Elk huisje heeft

Read More »
Algemeen

“Back on Track”

Afgelopen maanden zijn wij en de camper even in Nederland geweest om ook de camper wat op te knappen, lekker genieten van het goede weer,

Read More »
Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp