Mijn verhaal

Astrid – Organizer

 

Als veranderkundige was ik rond mijn 45ste zelf toe aan verandering. Een reorganisatie zorgde voor een keerpunt in mijn leven, niet wetende waar dat precies toe zou leiden… Zo vond ik totaal onverwacht vreugde en voldoening als vrijwilliger in een hospice met mijn prachtige zwerfhond Kyra die menig hartje raakte.

Een paar jaar later ontmoette ik Jeanne. Ze vertelde over haar reisorganisatie en dat ze op korte termijn een jaar naar de eilanden zou gaan voor onderzoek en ontdekking. Ik hoefde me niet lang te bedenken!

Ik steun Jeanne in haar project omdat ik het mooi vind om mensen te laten genieten van de natuur op deze mooie eilanden. Het is leuk om te doen, ik hou van wandelen en ik wil de wereld graag ontdekken, in dit geval de Canarische Eilanden!

En Kyra? Die is erbij! Al haar straathond-talenten lijken weer tot leven te komen in dit nomadische bestaan! En haar vriendelijke uitstraling zorgt regelmatig voor mooie ontmoetingen.

Lees mijn blog

Ik schrijf graag over mijn ervaringen tijdens het wandelen.

Algemeen

On Tour in Limburg..

On Tour in Belgisch Limburg Vandaag, zondag was onze eerste On Tour dag in nederland. Wat een mooi Spaans weertje hebben wij mogen krijgen!!! Lekker in

Read More »
Algemeen

GR131 Lanzarote Etappe 5

Tot slot, de laatste etappe van deze groepsreis! En wat voor eentje!Wie ooit de GR131 heeft gelopen op Lanzarote, weet dat de laatste etappe redelijk

Read More »
Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp