Mijn verhaal

” ‘WANDELTOCHTEN CANARISCHE EILANDEN’ WAS EEN BEZIGHEID OM MIJN ZIEKTE TE OVERWINNEN”

 

Jeanne – Founder

 

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

 Ik ben een persoon die graag uitdagingen aangaat. Nadat bij mij Diabetes type 1 gediagnostiseerd is, liep ik de Marathon van New York om wat te betekenen voor de BasvandeGoorFoundation. En tijdens het herstel van operaties naar aanleiding van de kanker, liep ik in mijn eentje de uitdagende GR131 op Fuerteventura met een rugzak niet wetende wat me te wachten stond. Ik wilde geld inzamelen voor een zeldzame vorm van kanker. De zeldzame vormen krijgen vaak geen budget om meer onderzoek te doen. Tijdens deze tocht heb ik hier aandacht voor gevraagd en een bedrag van €4000,00 bij elkaar gelopen.

 Het geeft mij een erg goed gevoel om met de negatieve kant van het leven toch iets positiefs te kunnen bereiken.  Tijdens de Corona pandemie ben ik met een camper naar de Canarische eilanden vertrokken om deze te onderzoeken, samen met mijn vriendin. Inmiddels hebben we de reputatie als expert op deze eilanden.

Oprichter

Lees mijn blog

Ik schrijf graag over mijn ervaringen tijdens het wandelen.

Algemeen

The Beauty of La Palma

The Beauty of La Palma Ondanks dat het mij twee jaar geleden tegenviel op La Palma, zeg ik nu…wat a Beautiful Island! Elk huisje heeft

Read More »
Algemeen

“Back on Track”

Afgelopen maanden zijn wij en de camper even in Nederland geweest om ook de camper wat op te knappen, lekker genieten van het goede weer,

Read More »
Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp