Mijn verhaal

Mijn naam is Jeanne van den Reek, geboren op 22 mei 1965 te Helmond. Ik ben een vrij actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen/fietsen en wandelen/hiken! Mijn werk was fulltime bij een stoffenfabrikant waar ik Product Developer was. Op mijn 44-jarige leeftijd werd ik ziek en was ik plotseling een Diabeet type 1. Insulineafhankelijk. Ik liet me niet kisten door deze ziekte en probeerde te laten zien dat je zelfs met Diabetes type 1, een marathon kan lopen. Dat deed ik in 2012 en 2015. Ik zamelde geld in voor de BasvandeGoorFoundation om kinderen met Diabetes te laten bewegen.

September 2017 kreeg ik het vreselijke nieuws dat ik kanker had. Een zeldzame vorm van kanker waar ik nog nooit van had gehoord.  Onderzoeken en een operatie ’s volgden elkaar. Daarna kreeg ik te horen dat er al een uitzaaiing in mijn rechterlies zat. Weer een operatie werd gepland om de lymfeklieren te verwijderen. Deze tijd was een hel. Ik wist niet of ik bleef leven tot ik te horen kreeg, “Gefeliciteerd je bent kankervrij!!” Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik ermee moest. Blij zijn was de bedoeling! Maar ik kon er niet zoveel mee, je was ziek, en plotseling niet meer?

Tijdens de ziekte wilde ik me ergens mee bezig houden, en bedacht me om eens een website te bouwen. Deze gaat over mijn passie de Canarische Eilanden en de GR131. Een wandelroute over de 7 eilanden waar je van Noord naar zuid of Oost naar West het eiland oversteekt. Als eerste was het tijdverdrijf maar nu twee jaar later is het serieus geworden en wil ik graag de mensen laten zien wat wandelen over de GR131 inhoudt op de Canarische eilanden.

Ik heet U dan ook welkom op mijn website.

Deze website die begonnen was als een bezigheid tijdens mijn ziekteperiode is nu mijn nieuwe bedrijf. 

Een reisorganisatie waar ik pakketreizen aanbied voor de wandelaar, groepsreizen, individuele reizen voor mensen die op zoek zijn naar rust, en wandel en busexcursies die rechtsreeks te boeken zijn.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op deze site, en lees de blogs van de verschillende reizen.

Lees mijn blog

Ik schrijf graag over mijn ervaringen tijdens het wandelen.

Algemeen

De enige reis die vooralsnog doorgaat! Waar wacht je op?

12 daagse wandelreis Fuerteventura gaat vooralsnog door! Vertrek 6 september 2020 Heb je een voucher liggen of heb je zin om er nog lekker even tussenuit te gaan, en met een kleine groep dit avontuur te beleven dan kan je met een gratis annulering jezelf aanmelden. Dat is de 12- daagse reis naar Fuerteventura vertrek op 6 september 2020.Een

Read More »
Algemeen

Langzaam komt alles weer wat op gang.

En toen was er Covid-19 Corona! De hele wereld was en is nog steeds in de ban van deze Pandemie. Hoe bizar allemaal ineens. Dagelijks worden we op de hoogte gehouden hoeveel doden er weer zijn gevallen. Mensen zijn thuis aan het werk, en velen konden zijn of haar beroep niet meer uitoefenen.Door de Corona

Read More »
Algemeen

Bezinning……

Coronavirus!!! Tot voor kort was Corona een lekker biertje. Nu een woord wat de hele wereld overgaat als een ernstig virus. Nog nooit hebben we zoiets meegemaakt. Het onwerkelijke aan dit alles is dat we nog niet beseffen wat ons te wachten staat in de toekomst. De wereld staat letterlijk stil. Oude gewoontes komen weer

Read More »
Translate »