Over wandeltochten-canarische-eilanden.nl
storyteller

” ‘WANDELTOCHTEN CANARISCHE EILANDEN’ WAS EEN BEZIGHEID OM MIJN ZIEKTE TE OVERWINNEN”

Voordat ik ziek werd, wandelde ik graag over de Canarische eilanden. Dat heeft iets in mij los gemaakt; ik zag de prachtige natuur van deze 7 eilanden! Vanaf dat moment wilde ik de wandelmogelijkheden breder bekend maken.
Toen ik in 2018 met het idee van ‘Wandeltochten Canarische Eilanden’ startte, was het een bezigheid om mijn ziekte te overwinnen. De daadwerkelijke start van de onderneming was moeilijk, het was doorzetten, hard werken en in je plan blijven geloven. 
Nu, twee jaar later, ben ik er trots op dat ik de wonderbaarlijke natuur van deze eilanden echt kan delen. De schoonheid van de natuur is iets wezenlijks waar we voortdurend van onder de indruk kunnen zijn.

Avontuurlijke trektochten over de Camino Naturales

Sinds 1993 heeft de Spaanse overheid meer dan 10.200 kilometer aan natuurlijke wegen (camino naturales) aangelegd, met het doel om de mens dichter bij de natuur te brengen.
Dit jaar ben ik gestart met het aanbieden van compleet georganiseerde avontuurlijke trektochten over de Camino Naturales van Lanzarote, Fuerteventura en Gran Canaria. Helaas deed zich de wereldwijde pandemie COVID-19 voor, waardoor alles voor dit jaar gecanceld is.
Er zijn accommodaties die het niet gered hebben door deze Corona crisis. Daarom vertrek ik binnenkort naar de eilanden om de gevolgen te onderzoeken van deze crisis en opnieuw af te stemmen met de lokale bevolking. Ook wil ik bekijken hoe ik de Camino trektochten nóg avontuurlijker kan maken.

Steun aan de lokale bevolking

Door het laagdrempelig karakter van deze site kan ieder met gemak een reis naar eigen behoefte samenstellen. Alle hier opgenomen aanbieders van accommodaties en diensten zijn kleinschalige lokale ondernemers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.
Ik hoop dan ook van harte dat je hier een kijkje wil nemen. Geef deze mensen een kans en gun jezelf een onvergetelijke tijd op de bijzonder mooie Canarische Eilanden!

Duurzaamheid

Uitgangspunten voor de hier aangeboden reizen: 

*  Het steunen van lokale ondernemers die duurzaam bezig zijn
*  Het steunen van lokale gecertificeerde gidsen
*  Gebruik van lokale producten
*  Minder plastic door gebruik van hervulbare flessen
*  Excursies en trektochten op basis van leave no trace
*  Gebruik zoveel mogelijk je benen!


Jeanne van den Reek

Oprichter

DE DATA VOOR 2021 ZIJN BEKEND!
WIL JE ZEKER ZIJN VAN EEN PLEKJE?
PROFITEER NU VAN EEN  GRATIS VOORINSCHRIJVING
OP EEN AVONTUURLIJKE TREKTOCHT

  • 13 Februari 2021 Lanzarote 8 dagen €695,00
  • 15 Maart 2021 Fuerteventura 12 dagen €795,00
  • 1 Mei 2021 Gran Canaria 8 dagen €695,00
  • 8 April 2021 Tenerife/La Gomera 12 dagen €895,00
  • 2 Juni 2021 La Palma/El Hierro 10 dagen €795,00

La Palma & El Hierro

INSCHRIJVEN IS NU GRATIS, PAK JE KANS, JE LOOPT GEEN RISICO.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: