Puerto del Rosario

Hoofdstad Puerto del Rosario……Een stad met een verhaal. Persoonlijk vind ik het geen mooie stad. Wel zijn er bezienswaardigheden die je zomaar voorbij kan lopen als je de geschiedenis niet weet. Jammer dat de stad dit niet goed uitlicht.
Puerto del Rosario is de stad met een grote haven, een winkelstraat, en een stad waar je moet zijn om belangrijke dingen te regelen. Er zijn wat belangrijke personen in het straatbeeld als bronzen beeld. Er is een heel oud stukje van het centrum van vroeger, waar ze ook geen aandacht voor hebben gehad.

Het is leuk om er eens rond te lopen en de typische Spaanse cafeetjes te bezoeken.

Binnenkort komt er meer informatie en komen er leuke accommodaties op de site. Wil je op de hoogte blijven van alles, laat dan je adres even achter op de blogpagina.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »