Revalidatie op Lanzarote

"Je bent meer dan alleen je ziekte."

Je bent tijdens deze Revalidatie-Coaching-Mindfulness reis welkom in het heerlijke romantische huis van Danisia. Danisia en haar man wonen daar met heel veel plezier, een fijn landgoed met zwembad, sauna, massage en rust. Het is geweldig om wandelingen en andere uitstapjes te maken op dit eiland.

Door de bijzondere sfeer op het vulkanische eiland en de georganiseerde wandeltochten, creëer je rust in je hoofd. Wanneer je na ziekte, kanker of een burn-out, fysiek en/of psychisch aan het revalideren bent en er even tussenuit moet…Wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt met jezelf, je werk, in je relatie…Wanneer je worstelt met levensvragen, depressie, vermoeidheid…Wanneer je niet tevreden bent met jezelf en meer grip wil krijgen over je denk- en gevoelswereld…

Dan is onze coaching- mindfulness reis iets voor jou! 

Het is niet vreemd wanneer je een adempauze nodig hebt en de behoefte voelt om uit alle vertrouwde maar vaak ook belemmerende patronen te stappen. Daarmee ontstaat er ruimte voor quality-time met en voor jezelf. De methodiek, onder begeleiding van een therapeut, maakt je patronen inzichtelijk. Het team helpt je te ontspannen, te voelen en je patronen te doorbreken, de stappen te zetten om de oude weg anders te lopen of een nieuwe weg in te slaan.

Wat mag je verwachten?

Vraag een offerte aan

Revalidatie reis op Lanzarote

Ga mee op pad.

Wandel over oude wandelpaden, bedwing bergen, ervaar mysterieuze bossen en groene valleien en beleef de spectaculaire vergezichten langs de kliffen en ruige kusten. Een wandelvakantie op de Canarische Eilanden: een unieke ervaring.

Translate »
Scroll naar top