Running out of time!
IMG_8887

Plotseling komt het besef dat ik bijna naar huis moet. Ik zeg inderdaad moet!!! Dat naar huis gaan vind ik altijd wel een dingetje! Huis is ziekte, huis is geen werk, huis is weer alleen…….De gordijnen zijn vroeg dicht, je komt weer in de hectiek van Nederland. I don’t like it!

Daarom denk ik nog niet aan naar huis gaan. Vanmorgen lekker een stukje gaan hardlopen op de Camino route. Heerlijk zonnetje erbij. Zoals je op het filmpje ziet, is er helemaal niets, en dan plotseling zie je een kleine begraafplaats. Hoe bizar!

Even iets anders wat ik wil delen met jullie. Het weer op de eilanden. Ik heb me altijd afgevraagd waarom geen een app mij kan vertellen wat het voor weer wordt op de eilanden. Nu weet ik het…… Gisteren sprak ik Heidi, de vrouw van de accommodatie op Lanzarote, en zij wist mij te vertellen dat het aan de stand van de maan ligt. In de zomerperiode heb je hier niet zoveel last van, maar als je goed oplet, dan is tijdens volle maan altijd veel aan de hand op de eilanden. Ruwe zee, eb en vloed. Absurd hoog water op de stranden….. De windrichting heeft invloed op dit fenomeen, waardoor je een koude wind van de noordpool kan hebben, regen, en veel bewolking. Volle maan betekend weeromslag!

En toen was er strand……..zon, en niks……Corralejo duinen. Strandvermaak noem ik het maar. Morgen richting het zuiden van Fuerteventura, weliswaar met een overnachting daar.

Tijdens het terug rijden, wanneer de zon bijna ondergaat, krijg je echt mooie luchten om te fotograferen. En zo kom ik weer terug in mijn verblijf om morgen af te reizen naar het zuiden. Haste Mañana….

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: