Socialise…

IMG_8435

Rijden, rijden rijden in een autootje…… Een taak van deze dag!
Na een lange tijd heb ik heel vast geslapen en ook het gevoel gehad dat ik sliep! Voor vandaag heb ik 2 bezoekjes gepland staan. De eerste was in het buitengebied van een piepklein dorpje nabij Antiqua. Een Nederlands stel die hier nu bijna een jaar wonen in een fantastische accommodatie. Wat een rust, en wat een mooie locatie. Ze organiseren fiets, wandel, sportevenementen.

Na twee uurtjes gekletst te hebben en de bestelde sportsjaaltjes afgeleverd, ben ik doorgereden naar Betancuria, een leuk historisch stadje wat erg toeristisch is.

Dit plaatsje is opgenomen in de Camino (GR131) en is mogelijk een stopplaats! Ik ben door het Betancuria gebergte gereden, waar we met de groepen ook doorheen lopen. Magnifieke uitzichtenzijn hier, en als ik zie waar ik gelopen heb vorig jaar, dan slik ik toch even nog een keer! Wat was het warm en wat was het stijl omhoog hier!

Na deze bergetappe kwam ik in Pajara, een klein dorp waar ik tijdens de Camino verbleef. Hier heb ik 2 locatie’s bekeken die op mijn wensen aansluiten.

Wat ik graag doe is mensen ontmoeten, of bekenden opzoeken. Wie mij gevolgd heeft op mijn Blog afgelopen jaren weten het verhaal van The Preacher and his Wife….. Vandaag was er een wederzien van deze twee bijzondere mensen. We hadden afgesproken in Caleta de Fuste. Wat was dit leuk! Het heeft een uurtje geduurd, maar was zo vertrouwd, dat we niet uitgepraat raakten.

Na terugkomst in Tefia, heb ik op aanraden van “the Preacher” nog een accommodatie bezocht. Deze ligt wat verder van de route maar ook een weer eenTOP locatie. Morgen reis ik naar het zuiden van Fuerteventura, La Pared waar ik weer een ontmoeting heb met een Nederlands echtpaar die al jaren op het eiland wonen, en Morro Jable waar ik de boot naar Las Palmas Gran Canaria neem, om vervolgens op Gran Canaria de accomodaties te bekijken die zijn gereserveerd voor de 8-daagse wandeltochten die in 2020 klaar staan om te boeken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

1 reactie op “Socialise…”

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »