Te voet over El Teide Deel 2
tenerife

Deel 2 en dag twee! Stap voor stap komen we steeds meer op het hoogste punt. het enige geluid is het geluid van je schoenen die door de stenen stappen! Wegspringende krekels, zoemende vliegen, bijen en wespen kom je tegen in het groots dennenbos. Er lijkt geen eind aan te komen. Dan plotseling kom je in een halloweenachtig bos, baardmos in elke boom, wapperende slierten die ervoor zorgen dat het een beetje griezelig is. 

Het verbaasd mezelf dat ik de GR131 Tenerife zo leuk vind. We liepen deze tocht met de nodige hoogtemeters en soms waren de uitzichten echt spectaculair mooi. Er was een overnachting geboekt in een Herberg, waar ik hoopte dat ze in ieder geval een fatsoenlijk bed en wat eten voor ons zouden hebben. Ik laat voor nu alle details achterwege want dat mogen jullie zelf ervaren als je deze reis wilt gaan doen. Maar wat ik wel verklap is in één woord “geweldig”. De herberg is echt wel een michelin ster waard! Wat een goede kok, en wat een leuke accommodatie. Nog nooit heb ik zoiets leuks gehad! En meer vertel ik hier niet over. Een verrassing als je deze tocht wil lopen!!

Na een heerlijk bed en ontbijt zijn we vanmorgen afgezet op onze route. De tocht gaat vandaag naar het hoogste punt. De aantal kilometers zijn niet zoveel, maar het zit in de hoogtemeters. De tocht was vandaag 15 km, maar we hebben er de hele dag over gedaan. Wederom door het bos, totdat we aan de boomgrens kwamen en we volledig in de zon liepen. vermoeid maar voldaan kwamen we aan de voet van de Teide aan, om morgen onze tocht weer te vervolgen. Ik denk dat wij morgen de leukste etappe gaan lopen midden door het national Park.

Mocht je interesse hebben in één van onze tochten, bekijk onze website en beslis welk eiland voor jou aantrekkelijk is!

Deze tocht is een 5-daagse tocht. Wil je ons volgen meld je dan aan op onze site! Alle ins en outs over de eilanden worden gedeeld in een bericht!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

2 reacties op “Te voet over El Teide Deel 2”

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: