The last day of our multi-day Hikingtrip Fuerteventura
GR131 Fuerteventura 2022 Routa-10-22

Na 10 dagen lopen hebben we het eindpunt bereikt van onze wandeltocht over Fuerteventura. Een tocht van maar liefst 160km. En hoe!!

Iedere van ons had zijn of haar zomer outfit ingepakt om weg uit Nederland te kunnen zijn……
Helaas brachten ze dat vieze weer mee naar de Canarische Eilanden. Regen, hagel, harde wind, en vooral kou waren de eerste dagen van onze trektocht.
Gelukkig is het weer hersteld naar de normen van de Canarische Eilanden. En liep iedereen in de zomerse outfit. 

Vandaag liepen we de laatste tocht van Fuerteventura, naar het puntje “Punta de Jandia”. Om precies te zijn de laatste 20 km door de barranco´s, op en af, zodat we toch op 800 hoogtemeters kwamen. Het was een mooie variërende wandeltocht van 160 km. Elk persoon op hem of haar manier, soms kletsend en soms in gedachten verstreken. Iedereen als een uniek persoon, met hun eigen verhaal!

Zo liep de een met bijna de neus op de grond, de ander lachend in de zon……. we hebben er zelfs grapjes over gemaakt.
Ook serieuze gesprekken kwamen ter sprake! Meerdere keren hadden we allemaal tranen in de ogen bij het vertellen van het meegemaakte leed. Simone die al eerder afscheid moest nemen door verplichtingen thuis…… De trots van Simone was zo mooi om het te mogen meemaken! “Het lijkt wel een expeditie” zei ze na de Konings etappe van Pajara naar La Pared! Als groep hebben we even moeten wennen dat ze er niet meer bij was…….
Een andere dame die halfweg mee wilde gaan lopen en daarna bij de groep is aangesloten!

Maar vandaag was iedereen blij en dankbaar dat ze bij deze groep mochten zijn…. en dat ze de hele tocht goed hebben gelopen.
Het paste allemaal zo mooi in elkaar!

Wij zien uit naar de volgende wandeltochten:

 • Gran Canaria 8 Dagen vertrek 5 April 2022 (Het andere Gran Canaria)
 • Lanzarote 8 Dagen vertrek 3 Mei 2022
 • El Hierro 8 Dagen 17 mei 2022
 • La Gomera 8 Dagen 31 mei 2022
 • Fuerteventura 12 dagen 20 september 2022
 • Lanzarote 8 Dagen 18 oktober 2022
 • Tenerife/La Gomera 14 dagen Begin November

Wil je ook graag mee op een van de groepsreizen zoals Gran Canaria in april of Lanzarote in mei?

Kijk op onze website voor deze reizen! www.canary-hiking.com

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

5 reacties op “The last day of our multi-day Hikingtrip Fuerteventura”

 1. Geweldig was het!! Gaaf dat we er zijn, zo jammer ook dat de reis ten einde is…. en ik naar huis ga morgen. Dank lieve jeanne en Astrid voor jullie super begeleiding en enthousiasme

  1. Dank je wel Norma, het voelt een beetje raar om jullie morgen af te zetten. Zo lang zo intens met elkaar doorgebracht, en dan ineens is het weg……. film volgt ……..

 2. Het was een geweldige trip! We kwamen als een groep vreemden bij elkaar met een duidelijk doel; de GR 131 lopen. Na afloop hadden we meer bereikt dan alleen die hike voltooien; we gingen als vrienden uit elkaar. Dank voor de relaxte organisatie en prachtige momenten samen op dat weerbarstige vulkaan eiland waar het zo heerlijk kon spoken! Gracias Jeanne & Astrid, E

 3. Hey Jeanne, we hebben jullie van dag tot dag gevolgd.
  Wat een prachtig avontuur en zo gezellig met elkaar.ook niet uit het veld geslagen door regen of wind. Gewoon gaan en het is wathet is
  Zelf hebben we gekozen voor Vila Vital om vanuit een vaste plek onze tochten te maken.
  Veel succes met de volgende groep,
  We kijken uit naar je verhalen en decprachtige foto’s.
  Groetjes John en Benita Admiraal

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: