The Secrets of “The Palmeros”
La Palma

The Secrets of “The Palmeros”

Jeanne van den Reek

Jeanne van den Reek

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Na 6 weken met onze camper over La Palma te hebben gereden, en van Noord naar Zuid gelopen, hebben we het Eiland La Palma beter leren kennen.
Iedereen kent La Palma natuurlijk van het wandelen en de wolkenlucht boven het gebergte, La Isla Bonita zeggen ze overal! Voor elke  wandelaar is het een feest om hier te wandelen en de uitzichten te zien.

La Palma is zeg maar het Friesland in Nederland. Los van Nederland maar toch Nederlands.
De Palmeros zijn erg op zichzelf en leven veelal van de bananenteelt. Ze produceren hun eigen wijn, en hebben aan de Oostkust een gebied waar de Tabaks plantages zijn. 

Geef een reactie

On Key

Related Posts

“Back on Track”

Afgelopen maanden zijn wij en de camper even in Nederland geweest om ook de camper wat op te knappen, lekker genieten van het goede weer,

On Tour in Limburg..

On Tour in Belgisch Limburg Vandaag, zondag was onze eerste On Tour dag in nederland. Wat een mooi Spaans weertje hebben wij mogen krijgen!!! Lekker in

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: