The Secrets of “The Palmeros”
La Palma

The Secrets of “The Palmeros”

Jeanne van den Reek

Jeanne van den Reek

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Na 6 weken met onze camper over La Palma te hebben gereden, en van Noord naar Zuid gelopen, hebben we het Eiland La Palma beter leren kennen.
Iedereen kent La Palma natuurlijk van het wandelen en de wolkenlucht boven het gebergte, La Isla Bonita zeggen ze overal! Voor elke  wandelaar is het een feest om hier te wandelen en de uitzichten te zien.

La Palma is zeg maar het Friesland in Nederland. Los van Nederland maar toch Nederlands.
De Palmeros zijn erg op zichzelf en leven veelal van de bananenteelt. Ze produceren hun eigen wijn, en hebben aan de Oostkust een gebied waar de Tabaks plantages zijn. 

Geef een reactie

On Key

Related Posts

Dag 1 GR131 Fuerteventura

In de ochtend was er gelukkig nog een beetje van de zon te zien, tot de middag! Toen trok alles dicht met al dat zand

Adios la Gomera……

Na weken doorgebracht te hebben op La Gomera, gaan we weer verder naar ons volgende eiland. Fuerteventura, met als tussenstop Tenerife…. Eigenlijk zijn we nog

Wat een drukte…..!!

Apetrots zijn wij… Drie jaar hebben we keihard gewerkt om te bereiken wat we nu doen. Ik vraag mezelf ook af waar het ineens vandaan

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Chat openen
Stuur makkelijk een Whatsapp