The Secrets of “The Palmeros”

La Palma

The Secrets of “The Palmeros”

Jeanne van den Reek

Jeanne van den Reek

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Na 6 weken met onze camper over La Palma te hebben gereden, en van Noord naar Zuid gelopen, hebben we het Eiland La Palma beter leren kennen.
Iedereen kent La Palma natuurlijk van het wandelen en de wolkenlucht boven het gebergte, La Isla Bonita zeggen ze overal! Voor elke  wandelaar is het een feest om hier te wandelen en de uitzichten te zien.

La Palma is zeg maar het Friesland in Nederland. Los van Nederland maar toch Nederlands.
De Palmeros zijn erg op zichzelf en leven veelal van de bananenteelt. Ze produceren hun eigen wijn, en hebben aan de Oostkust een gebied waar de Tabaks plantages zijn. 

Geef een reactie

On Key

Related Posts

El Hierro en de Meridiaan

Is het nu El Hierro of Ferro? El Hierro is het kleinste eiland van de Canarische Eilanden. Van de zeven is het het verst naar

GR131 El Hierro

Vandaag zijn we gestart met de GR131 Camino Naturales op El Hierro. Inmiddels zijn we al veel meer informatie rijker aan deze tocht. Genaamd “Camino

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »