Update van alles!

Na de wekenlange hacker die ervoor heeft gezorgd dat de website erg lang offline was, zijn we weer een beetje terug en zijn we alle schade aan het herstellen. Veel is verdwenen wat weer hersteld dient te worden.

De blog van vandaag gaat als eerste over de beschilderde geitjes, waar ik eerder over gesproken heb. DIT GAAT ALLEMAAL VERVALLEN EN WE BEGINNEN OPNIEUW!!!!
De opdracht was en is hetzelfde vanaf nu! Hoeveel verschillende beschilderde geitjes zie je voorbij komen tot we vertrekken naar Lanzarote? De dag dat we vertrekken wordt de vraag wederom gesteld, diegene met het goede antwoord krijgt een verrassing.

Het gedeelte Fuerteventura is bijna op zijn eind, alles moet nu verwerkt gaan worden op de website, de accommodaties, de excursies, de specifieke restaurantjes, en de wandelingen die je zelf kan gaan doen.
Vandaag hebben we een wandeling gedaan met Sabine & Pascale, de eigenaars van de accommodatie die we toegevoegd hebben op de website. (https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/accommodaties-fuerteventura)
Deze twee hebben een erg leuke accommodatie op het eiland waar je terecht kan met of zonder sportactiviteiten. Pascale is een fietser en neemt de bezoekers graag mee. Sabine is iemand die vooral met gezonde voeding bezig is, en iedereen in de watten legt met vooral haar toetjes. Meerdere malen zijn we met deze twee gaan wandelen, ook vandaag weer. een korte en echt leuke route, die niet voor iedereen geschikt is.
De accommodatie van deze twee mensen is open tijdens de corona tijd en er kan zelfs nu geboekt worden, de Canarische eilanden zijn code geel! Wil je meer informatie over de accommodatie, of over de maatregelen hier op de Canarische eilanden, stuur dan even een bericht.
Wandeltochten Canarische Eilanden heeft voorzorgsmaatregelen genomen in verband met de COVID-19. Ook zijn we welwillend naar de klant en is er geen aanbetaling en tot 60 dagen voor vertrek gratis annuleren. Deze zijn hier te lezen.

Wil je graag alle verhalen volgen van ons dan kan dat op verschillende manieren.
De dagelijkse verhalen zijn hier te vinden: https://www.polarsteps.com/JeannevandenReek2/3533448-one-year-on-the-road
Op facebook enkele berichten per week: https://www.facebook.com/GR131


Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: