Van noord naar Zuid vandaag.

IMG_8810

Vandaag is eindelijk de kou verdwenen, en ben ik van Noord naar zuid gereden om alle accommodaties een laatste check te geven. Yaiza, La Asomada, Orzola, en de laatste in San Bartolomé.
Orzola het startpunt van de reis is precies zoals Lanzarote vroeger was. Een vissersplaatsje met een haventje waar je op de boot naar La Graciosa kunt stappen. De vrouw van het appartement heeft de monopoly in de straat. Alle die huizen heeft ze in beheer als verhuur. Al is het nog minder dan de dorpstraat, je moet ergens beginnen…….

Uitzicht vanuit het appartement

Bij mijn accommodatie in San Bartolomé, ben ik langere tijd gebleven. Dit verblijf ga ik gebruiken voor de wandeltochten voor de revalidatie en teambuildingsreizen. Deze worden aankomend jaar helemaal uitgewerkt met het samengestelde team.

Deze plek is echt uniek en rustgevend! We gaan hier samen een fantastisch concept zetten. Ze willen mij laten beleven wat deze plek zo bijzonder maakt. Daarom ga ik morgen terug om deze belevenis te ondergaan. een sessie van anderhalf uur. Natuurlijk ga ik dit in mijn blog vertellen, met wat foto’s erbij. De twee mensen die hier hun accommodatie runnen, zijn Danishia en haar man Kalevi. Kalevi heeft een Certificaat van het Ayurveda Medical System van India. Met vele jaren ervaring in consultaties, seminars, workshops, trainingen …
Hij is ook onderzoeker van natuurlijke therapieën zoals Bachbloesems, Homeopathie, Natuurgeneeskunde, Aromatherapie en Meditatie geweest. Op het gebied van Aromatherapie heeft hij inheemse bloemen uit Finland geproduceerd. Voor de wandeltochten gaan we hier zeker gebruik van maken.

https://youtu.be/6aL6muSu_Fs
https://youtu.be/6aL6muSu_Fs

Een korte introductie van deze locatie.
Na deze lange dag, en problemen met Wifi, laat ik morgen weten hoe het is gegaan met mijn sessie. Ook staat morgen de boottocht naar Fuerteventura op het programma. Aankomende week komt ook Cofete de legende van Gustav Winter, en de prehistorische tekens aan bod.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »