Vandaag even bijna niks…

Vandaag was de mooiste dag van alle dagen op de Camino……. Herbeleving met andere lopers, een beetje strand en het allerbelangrijkste…… de vier stenen! Dat was waar t mede om ging. Een speciale dag!

Deze 4 stenen zijn met mij mee gereisd naar Santiago en daarna naar Finesterre. Hier heb ik ze symbolisch achtergelaten en zullen hier. Lijven liggen!

Een steen voor Brit, een steen voor Elvira….. deze twee zijn overleden aan de rotziekte kanker. Een steen voor Josien die vecht en voor nu nog het uiterste eruit probeert te halen, een steen voor Rita, de kanjer die met de sport op blixumbos altijd met mij in strijd ging om te winnen. Er zijn veel mensen die overlijden aan deze ziekte, ik ben voor nu een overlever! Wat kan je nog doen als je weet dat mensen doodgaan aan deze ziekte, je bent machteloos!! JE KAN NIKS DOEN!!!!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »