Verborgen Labyrint.

Ergens in de bergen vlakbij El Cotillo ligt een verborgen stukje, een labyrint gebouwd door de Duitser WOLF PATTON.
Geboren in Duitsland als muzikant begint hij aan een deelname van een internationale conferentie in Nederland, en zo bouwt hij in 1999 zijn labyrint geheel uit steen.


Een hele leuke wandeling, ook met Kids om bijvoorbeeld de coördinaten in te geven en laat ze maar zoeken. Het labyrint is 3 km verwijderd van El Cotillo, zoals ze zeggen is het Labyrint in totaal 3 km lang, maar dat betwijfel ik een beetje, ik denk zo tussen de 1 en 2 km in totaal. Je kan dit met de auto bereiken!
Ik vond het een plezierige wandeling en heb het labyrint tot de kern helemaal afgelopen. Een stukje bijgeloof van mij is dat ik een steen meeneem van buiten naar binnen. Mocht je daar ooit komen dan ligt mijn steen in het binnenste van het labyrint.

Binnenkort komen we met verschillende accommodaties en nieuwe ontwikkelingen voor het eiland Fuerteventura. Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor de blog:
https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/blog/ of via Facebook: https://www.facebook.com/GR131

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: